studio x-hoogte

creatie & concept

Linda van Eijndhoven
Studio x-hoogte is voortgekomen uit een ruim 15 jarige samenwerking tussen Hans Lodewijkx en Linda van Eijndhoven onder de naam x-hoogte. In 2015 ging het roer om ... Linda nam x-hoogte over en Hans ging een andere richting in. Met nieuwe energie, een fantastische, nieuwe, inspirerende werkplek plus een geweldig netwerk van vakgenoten werd x-hoogte, studio x-hoogte.


Wie zijn wij..

Wij zijn ... sterk in visuele communicatie, we zijn vormgevers, ontwerpers, creatieven, we denken graag mee, strategisch en out off the box, geven advies, leveren maatwerk om het juiste resultaat te behalen en de boodschap zo helder mogelijk, op een verrassende wijze weer te geven.

We werken graag samen met andere communicatiespecialisten en hebben een sterk netwerk opgebouwd. Vormgeving en communicatie zijn continue in beweging, samenwerking met allerlei specialisten maakt het totaalplaatje van studio x-hoogte compleet, we zetten in wat nodig is. Samenwerking zorgt voor veel meer enthousiasme energie, synergie en leidt tot een beter ontwerp, campagne of product! Naast de genoemde specialisten zijn er ook nog diverse fotografen, illustratoren en dtp-ers waar we graag mee samenwerken!

Never ... lose your sense of wonder!

Onze specialisten

Wij werken voor: