Quiet 500 | Quiet kids

Magazine

De Quiet 500, is een glossy magazine waarin de (stille) armoede vanuit verschillende kanten wordt belicht. De redactie daagt hiermee de 500 rijkste Nederlanders uit om mee te werken aan armoedebestrijding.
Bij de uitgave van de 2e editie hebben een aantal Tilburgse ontwerpers/ bureau's de handen ineen geslagen en gezamenlijk gewerkt aan de vormgeving van deze nieuwste editie.

Ook studio x-hoogte werd gevraagd hieraan mee te werken, een eervolle opdracht met enorm veel energie en enthousiasme ontworpen samen met de 'vakcollega's'

De tweede editie van de Quiet500, De glossy die schuurt, is dikker dan ooit en bevat voor het eerst een uitneembaar kinderkatern, Quiet Kids. Talloze bekende Nederlanders en Tilburgers werkten hieraan mee.

Studio x-hoogte, Linda van Eijndhoven heeft de vormgeving van de Quiet kids voor haar rekening genomen samen met Peter Cuunders van Schwung. Het resultaat is een kleurrijk magazine zeer aantrekkelijk voor kinderen. Ook is de bijbehorende lesbrief ontworpen in samenwerking met Uitgeverij Zwijsen.