Koersmagazine XpectPrimair

''Glossy'' Magazine

XpectPrimair bestaat uit zesentwintig nauw samenwerkende authentieke, autonome, scholen voor primair onderwijs.

In 2019 heeft studio x-hoogte in samenwerking met XpectPrimair zowel in woord als beeld het koersplan voor 2019-2023 ontwikkeld.

In 2021 was er behoefte aan een tussen reportage, ook onder invloed van corona is er veel anders gegaan dan gedacht met de start van het Koersplan. Dit alles heeft veel impact gehad en daarom hebben we gekozen om een "glossy" te maken waarin ruimte is voor de verhalen uit het onderwijs en we de thema's op een mooie manier kunnen verbeelden. Inspireren & informeren is het uitgangspunt hierin.

Bedoeling is om de lezer te laten ontdekken wat een mooie organisatie XpectPrimair is, waar je je ook als werknemer mag blijven ontwikkelen en waar je de kracht van verbinding zeker voelt.

Verder hebben we ook een podcast gemaakt met Carin Zandbergen, Voorzitter College van Bestuur bij Xpect Primair, Lian Smit, bestuurder bij Sterk Huis en wethouder Marcelle Hendrickx namen plaats achter de microfoon om te vertellen over hun gezamenlijke missie: elk kind een goede start en toekomst. Zowel in hun werk als privé, zetten zij zich in voor deze beweging. In de podcast vertellen zij over K!NDT, waar ze hun inspiratie vandaan halen en hoe zij de toekomst zien.

Ook hierin staat weer de kracht van verbinding centraal